fbpx

SUNTEM AICI CU TOȚII

NOD

DE

COLABORARE

Asemănările îi aduc pe oameni în același loc, iar diferențele îi ajută să creeze lucruri excepționale împreună. Așa a început și povestea Make for Romania. Cu oameni care aparțin unei comunitați, dar care au skill-uri diferite. Fiecare a pus piesa de puzzle potrivită la acest proiect menit să adune oameni care creează, care reformează și care vor să se implice. 

Acum câțiva ani a fost o idee creionată pe o hârtie, aflată pe un birou de la Nod Makerspace, locul unde oameni cu activități diferite își beau cafeaua dimineața, mănâncă paste în fiecare zi de luni și se sprijină în diferite acțiuni si proiecte. Sunt makeri, arhitecți, copywriters, oameni de comunicare & branding, specialiști HR, project managers și alți oameni cu talente diferite.

Ideea a prins contur când echipa Nod Makerspace și câțiva prieteni din comunitate și-au unit forțele și au creat Make for Romania, locul unde se pot alătura makeri, companii, producători și alți oameni care se aseamănă, dar diferențele îi ajută să creeze împreună proiecte excepționale.

Make for Romania e despre oameni care visează și apoi fac tot posibilul să se întâmple. 

Andra Giuglea

Research & Database
Lead

Mihaela Alexandrescu

Team & Project
Advisor

Eliza Cosman

Partnerships & Sponsors Lead

Andra Dumitriu

Communication
Lead

Nicoleta Bujor

Copywriter

Florin Cobuz

Platform
Lead

Emanuele Musa

Innovation
Expert

Maria Raicu

Research & Communication Support

Andreea Cobuz

Research & Communication Contributor

Lorena Brează

Communication Contributor

Cristiana Bogățeanu

Project Management Consultant

Iuliana Floricică

PR & Media Specialist