fbpx

Make for Romania 

PLATFORMA CELOR CARE FAC

Make for Romania e despre oameni care creează, care reformează și care vor să se implice. 

Construim primul nod de colaborare și de sprijin între creatori, producători, distribuitori, companii și oameni care vor să facă parte din proiecte inovatoare, care au impact. Pas cu pas, conectăm oamenii cu idei cu cei care au resurse și clădim prima comunitate online de makeri din România. 

Platforma Make for Romania facilitează interacțiunea dintre comunitățile de makeri din întreaga țară, printr-o platformă intuitivă care devine totodată instrument de producție pentru o varietate de proiecte, la diferite scări de complexitate. Oricine își dorește să creeze un produs sau să dezvolte un proiect o va putea face mai simplu de acum, fiind deja conectat la întreaga comunitate de makeri din țară și având acces la consultanță și resurse. 

Îi punem în legătură pe cei care au super idei cu persoanele și companiile care dețin resursele. În funcție de tipul de resurse de care dispun și de descrierile primite, facem parteneriatele potrivite și conectăm inteligent comunitatea pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele. 

Platforma Make for Romania îi va sprijini totodată pe toți cei care activează în industria producătorilor din România și au fost nevoiți să reconfigureze traseul activității, pentru a se adapta contextului generat de criza pandemică. Împreună vom identifica soluții relevante provocărilor actuale și vom ajuta comunitatea de producători să se reinventeze după aceste vremuri grele.

Cu instruirea și informațiile corecte, putem deveni makerii care ajută activ comunitatea și lumea din jur, cu atât mai mult acum, când e atât de mare nevoie de acest lucru. Proiectul are totodată un scop educațional promovând învățarea ,,hands-on”, iar această componentă de studiu va fi susținută prin diverse cursuri, workshopuri și seminarii, care, la început, se vor desfășura în mediul online.

Tu cum vrei să te implici?